Saturday, 13 April 2013

Experience Giveaway By Miya & Syara




  • Mestilah ada blog 


  • Like Fanpage Syara dan Miya * ada di bahagian sponsor*

  • Tampal banner yang mintak kaki korang tu dan backlinkkan ke blog syara kalau daripada blog syara dan kalau daripada blog Miya backlink ke blog Miya dan tuliskan quotes untuk kawan korang. Nak cerita? pun boleh. Letak satu gambar kawan korang. Letak gambar yang sweet2 sikit.

  • Tag minimum 3 orang. Tag lagi ramai lagi bagus. Siapa tag paling banyak akan dapat hadiah daripada syara.

  • follow semua sponsor sebab akan dicheck

  • hantarkan link korang sama ada kepada syara atau Miya. Kalau jumpa entry ni dekat Miya backlinks kat Miya, Kalau jumpa daripada syara, backlinks kepada syara :D


TAG -yusza, aimi nadia, sakinah

3 comments:

Simple Syara said...

thanks join :)

Simple Syara said...
This comment has been removed by the author.
Simple Syara said...

PM syara untuk tuntut hadiah :) https://www.facebook.com/pages/Simplesyara/209503939060093