Friday, 26 April 2013

1st Giveaway by Saya Budak Baru Belajar


 KLIK BANNER TUK JOIN

TAG

AZMIDA
ALVAS-87
ASYIKIN
 
 5 / 5 / 2013

April-May Giveaway By Nabila Medan



TAG

ASYIKIN
MOSHI
PADLI


Tarikh tutup 10 May 2013

Makan- makan Giveaway by miratul Reyyah


KLIK BANNER UNTUK JOIN

TEMPOH : 18/04/2013 - 5/05/2013

 

Mudah Giveaway By Iezwa Razk


KLIK BANNER UNTUK JOIN

Tarikh tamat :- 30 April 2013

Mega Giveaway by FY &NEB



Syarat-syarat Untuk Blogger:-
 
1. Follow blog Fayun & Nabiha
2. Follow twitter Fayun & Nabiha *bagi yang ada sahaja
3. Klik SINI | SINI | SINI . *tunggu sampai habis loading
4. Buat satu entry "Mega Giveaway by FY &NEB" bersertakan:
- banner + backlink ke entri ini.
5. Follow seeeeeeemua sponsor.
6. Tinggalkan link post contest ni dalam kotak komen.
*****7. Like gambar INI | INI.
 
 
DUE DATE: 30 APRIL 2013


Molicious Giveaway By Nurul Ezatee



KLIK BANNER UNTUK JOIN


 Hadiah Hadiah Giveaway

  • Topap RM5 1x 
  • 1purse from Noona Shoppe 1x
  • Shawl from sweetladystyle.com 1x
  • Baju from Anaziah Online Shop 1x
  • Headband from Anaziah Online Shop 1x
  • 1 keychain nama 2x from Liyana Erithrina Bloghouse
  • 2 Lip Tint Sheer 1x Ika Korean Lens Shop
  • 1 Voucher diskaun RM5 3x from Sarina's Collection
  • 1blog template ' 4pemenang ' from saya sendiri .
  • 1 awesome header ' 4pemenang ' from saya sendiri .
  • 1 awesome banner ' 2pemenang ' from saya sendiri .
  • review blog ' 2pemenang ' from saya sendiri .
  • topap RM5 4x from EmasPutih
  • Header 3x from Yana
  • Topap RM5 2x by Adib

Simple Giveaway By Hanis Masturina!


 Hadiah-hadiahnya!*gambar
Header x2 oleh Aimi Muslihah
Header x2 oleh Ibnuismail Ismail
Header x3 oleh Radhiah
cursor nama x3 oleh FiQa Nsz
cusor nama x5 oleh Adam Faiz
Topup RM 5 x3 oleh Fasihah Johari
Topup RM5 x2 oleh Nini
Topup RM5 x1 oleh Hanis
charcoal mask from korea x6(1 pmenang x2) oleh Nik Nur Fatihah
chopstick ataupun souvenir dri Jepun x1 oleh ArifahLee
bookmark x2 oleh Atikah Dayana
homemade pin bunga x2 oleh Atikah Dayana
Tuala x1 oleh Aztowel
Review blog x5
 
 
TAG
Alia Ahmad
Aisyah

MINI GA 2


KLIK BANNER UNTUK JOIN
 
TARIKH TUTUP : 27 APRIL 2013

Thursday, 25 April 2013

Segmen Suka-suki



TARIKH TAMAT 27/04/2013

GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"



 
 
GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"
 adalah kerana 
KINara KInatARA malu-malu.. tersipu-sipu.. untuk membuat Giveaway



Giveaway segan silu by kinara kinatara di taja oleh 
Afie Qaisarah,Baju Muslimah Awanazstyle,EyQin AsyiQin,Qaseh FarraBlogspot, SyieraShiera, Heirizalieyana,YanaMissNick Collection,De' Wanie Scarf and Shawls,Ain Al-Khawlani,Tudung Bawal Trendy (Marsya Scarf),Sanvirus Owl,kak deqla,kak sue-rya,kak nurul.mama alya boutique, karukordjagaus, kak ayu,tudung 4u,Aimi Munirah,Shuhada Shah,Cyda Yusof.

Tuesday, 16 April 2013

MEGA TOPUP GIVEAWAY BY INCIK B & SS



Syarat dan Cara Penyertaan :

  • Warganegara Malaysia dan mempunyai blog.
  • Wajib follow blog SS dan blog INCIK B untuk mengetahui perkembangan GIVEAWAY.
  • Wajib klik iklan ni SATU | DUA *akan diperiksa*
  • Wajib follow dan like semua sponsor.
  • Buat satu entry bertajuk 'Mega Topup Giveaway by Incik B & SS'
  • Letakkan banner diatas dan linkkan ke entry ini. *wajib*
  • Tinggal link entry *bukan link blog* di ruangan komen. jangan tinggalkan link entry di kedua-dua blog, pilih salah satu sahaja.

Monday, 15 April 2013

Simple Giveaway By Azlan



 
 
 

Syarat-syarat :-  

  • Warganegara Malaysia dan menetap di Malaysia

  • Mempunyai Blog

  • Sponsor digalakkan join sebab nak meriahkan lagi 

 

Cara-caranya :-

  •  WAJIB buat satu entry tentang giveaway ini dan tampal banner yang comel diatas dan backlink ke entry ini.

  • Letakkan link entry anda tadi di ruangan komen entry ini

  • Tag 2 orang dan pastikan dia tahu 

  • WAJIB follow blog Alan

  • WAJIB Follow blog kesemua sponsor dan like fanpage sponsor

  • SUNAT follow twitter sponsor

  • WAJIB klik link tambahan  

  • Alan akan check semua diatas dan didapati ada kes penipuan automatik tak dapat hadiah walaupun layak

 

Gempak Giveaway By Afie



Hadiah-hadiah untuk peserta
Buttong Badge x5 | Felt hp case x2 | Keychain Felt Craft x7 | Bookmark x1 (mungkin akan ditambah kak shida) | Soft Toy x1 | Pakaian wanita x1 | Tony Moly x1 | J&J Losyen x1 | Elianto BB Cream x1 | Brooch Ribbon x5 | Dress x2 | Inner Neck x2 | Keronsang x2 | Blouse x1 | Blouse peplum tribal x1 | Topup rm10 x2 | Topup rm5 x12 | Miniture Pesawat x2 | Gelang x2

Due Date bakal ditentukan nanti *mengikut naluri Afie.. Kih3..

Pemenang dipilih dari :
1. Top referrel dapat 2 hadiah
2. Cabutan Tangan

Mini GiveAway by ainamansor.com


Bismillahirahmanirrahim...


 photo bannerGA-2_zpsa0ed0dc9.gif


Langkah mudah untuk join:

1. Klik link 1 dan 2, tunggu sampai habis loading! Kalau tipu, tak berkat oooo :p

2. Follow Aina Mansor, Sheila Salim, Normi Nieza, Farah Waheeda, Budak Vanila dan Adam Faiz

3. Add to G+ Circles +Aina Mansor , +Farah Waheda Wahid dan +Normi Nieza

4. Like page

5. Buat entri bertajuk Mini GiveAway by ainamansor.com

6. Copy coding yang disediakan dan pastekan ke dalam entri


7. Tinggalkan URL entri dalam ruangan komen ini SAHAJA!


Terpulang untuk tag blogger lain ataupun tak :)

Senarai hadiah:
Top referral
URL blog akan diblast kepada 10,000 cbox menggunakan software Referrer X
Kelebihan : UV akan meningkat dan follower akan bertambah

Random.org
Blog review x 5 - Farah Waheeda
Topup RM5 x 2 - Normi Nieza
Blog review - Budak Vanila
Topup RM 10 x 1 - Sheila Salim
Blog review x 3 - Sheila Salim
Banner blog x 2 - Adam Faiz
Tapak iklan x 2 - Adam Faiz
29/3/2013 - 29/4/2013

Giveaway by DI #2



Syarat-syarat

1) Warganegara Malaysia.
2) Follow blog, follow twitter, like fanpage, follow friends, klik iklan dan like gambar sponsor yang akan letak di bawah ni k :)
3) Copy banner dan backlinkkan ke entry ini.
4) Tulis tajuk "Giveaway by DI #2"
5) Tinggalkan link entry di entry ini sahaja.

Bubbly & Associates Giveaway


SYARAT2 PENYERTAAN

1) Follow Blog Farah's Bubblynotes

2) Follow Blog Sponsors:

3) Klik Kesemuanya Di Bawah Ini:


(WAJIB FOLLOW & WAJIB LIKE - AKAN DISEMAK)

4) Dah settle follow mengfollow & main klik-klik... Sila buat satu entri bertajuk:
Bubbly & Associates Giveaway

5) Copy coding HTML di bawah ini dan paste ke HTML post... Contoh..." Kakak +Mia Liana pinjam tutorial... "

Credit pada Kakak +Mia Liana / Mia Liana

6) Lepas dah copy + paste... Publish entri...Siap...

7) TAG SEORANG BLOGGER & PASTIKAN BELIAU TAHU MENGENAI GA INI

-DIYANA HANI-

8) Tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini...

Pemenang akan dipilih berdasarkan Random.ORG... (baik doa yang Pakcik Random sayang uols... ) dan bagi senarai hadiah sila tekan SINI dan SINI

1st Anniversary Domain www.khairilmazri.com Giveaway






Syarat-syarat:
1. Mesti pengguna blogspot atau wordpress dalam Malaysia sahaja.
2. Follow saya di blog, Twitter, add to Google Plus
3. Follow juga sponsor:
Sedetik Seketika,
4. Tulis entry "1st Anniversary Domain www.khairilmazri.com Giveaway"
5. Copy-paste entry ini, dan banner di atas mesti letak link ke blog saya.
6. Hantar ke komen entry ini. 

Mini Segmen by DiyanaHani



Syarat-syarat:

1) Mempunyai blog.
2)Follow blog hani dan like page blog(kat sidebar)
3)Buat satu entry,copy banner dan backlink ke entry ini.
4) Like link.(akan diperiksa)
5)Tinggalkan url entry anda di bahagian komen.
 
 
30/04/2013

Giveaway BFF FOREVER


Alhamdulilah.. Seperti dijanjikan, hari ini angah akan umumkan bahawa angah akan mengadakan 1Giveaway yang diberi nama Giveaway BFF FOREVER. Giveaway ini akan berlangsung lebih kurang 2 minggu iaitu dari tarikh hari ini (8 April 2013) dan akan tamat pada 21 April 2013. Hadiah pula adalah tajaan dari ramai penaja yang baik hati sudi bekerjasama untuk GIVEAWAY kali ini.




Syarat-Syarat Menyertai Giveaway BFF FOREVER ialah:

  1. FOLLOW Blog penganjur SEDINGINSALJU & DJH, Add To Circle Google +Mohamad Khairil dan Like DiariJejakaHangat.
  2. Wajib LIKE.FOLLOW blog sponsor2 berikut.
  3. Buat entri bertajuk Giveaway BFF FOREVER.
  4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
  5. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
TOP REFFERAL juga dicari!!
BLOG PENGANJUR | DJH | SEDINGINSALJU |
BLOG SPONSOR | FIQA | RIEYA | ONE | AKMA | ERNY | SHAKIRAH | FIK |
LIKE FANPAGE SPONSOR |

Sempoi Giveaway by Aliya Tralala




Syarat-Syarat:
-Wajib Follow blog Aliya dan Tralala
-Wajib Like fanpage Aliya Tralala
-Wajib Follow,Like sponser.
-Buat satu entry ringkas tentang Sempoi Giveaway by Aliya Tralala
-Dah siap,hantar link ga sahaja ke comment box only!

Mini - Mini Giveaway By NabilaMedan



1. Follow blog & like page nabila (dekat sidebar)
2. Tekan link satu, link dua. Sampai habis loading tau. Minta korang jujur. Harhar
*nabila dah check. Ramai yang takbuat syarat ke-2 ni. Jadi tolong ya*
3. Buat entri
    - Tajuk "Mini - Mini Giveaway By NabilaMedan"
    - Letak banner giveaway dan linkkan semula
4. Letak link entri dekat komen

simple giveaway by A & A




Syarat Mudah .


1- Follow Belog Aliah Ali Ahmad dan Aishah Abdullah .

2-Follow twitter Alia Ali Ahmad dan Aishah Abdullah
3-Buat entry tajuk " Simple Giveaway By A& A" .
4- Tolong penuhkan Tabung kami ea LInk Satu  Link Dua  Link Tiga  Link Empat
5- Backlink ke belog ini .

6-Kami tak akan cek . Tapi sekurang-kurangnya kalian bersikap jujur .

7-Hadiah : Topup Rm5 X 15 orang
             : Review Belog X 3 orang

8- Tarikh 11 April - 15 April 2013

9-Tinggalkan Link dikomen Belog Alia atau Aishah.

Sunday, 14 April 2013

SWEET LIZAHANUM'S GIVEAWAY "Suka-suka nak bagi hadiah..



SAYA TERINGIN ORANG HADIAHKAN SAYA 


BUKU NI HAA.. BOLEH?






Segmen Saya Nak Menang Hadiah Dan Dibloglist



SYARAT-SYARAT
1) Follow blog ni dan like pages
2) Like pages semua sponsor
3) Buat satu entry dan tepek banner kat atas dan link kan ke entry blog ni
4) Letak link blog ini dalam bloglist korang*kalau umum pemenang nanti senang korang nak tahu kan?*
5) TAMAT 20 /4/2013*kalau ramai yang join akan ditamatkan awal*
6) Copy paste je senarai hadiah dan segmen ini ditaja tu ya=)

LIKE PAGES SPONSOR




SENARAI HADIAH

VOUCER TIKET WAYANG X 2 ORANG*tajuk ikut suke korang*
Kardigan X 2
Legging X 2
Tony Moly Tint X 2
Topup RM5 X 1
Manicure Set X 2
Bloglist oleh aku sendiri X 10

GAMBARAN HADIAH

PEMBAHAGIAN HADIAH

TOP REFFRAL: BOLEH PILIH DUA HADIAH*akan diberitahu awal*
RANDOM: SATU HADIAH SORANG

SENARAI PESERTA*akan diupdate dari semasa ke semasa*

SEGMEN INI DITAJA:
  
Segmen ini dianjur oleh Nabila Biela dan disponsor oleh EzbuydiazGirl On The SlopeCheapest in Town,D'va Fashionista Boutique,YEZZA by SSS dan Klik & Beli Pakaian & Jersy Online.


Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com


Syarat - Syarat


 1. terbuka kepada pemilik blog yang ada alamat di Malaysia.

2. buat entry dengan tajuk "Giveaway Perfume by maszmadi.blogspot.com", link ke entry ini.

3. tinggalkan link entry kengkawan kat kotak komen ye.

4. selesai.






Special Giveaway from SABAH




SELAMAT ULANG TAHUN PADA TUAN RUMAH 


SEMOGA TERUS BERJAYA DALAM HIDUP

TAG
- AZIE-
-QALESYA-
-PALY-



GIGA SIBLINGS BIRTHDAY GIVEAWAY BY ARYA ADDIN



Syarat Pennyertaan :
Blogger

Malaysian

Ada alamat tetap di Malaysia

Patuh semua [ perkara wajib ]




Tarikh mula : 1 April 2013

Tarikh Akhir : 20 Jun 2013

Saturday, 13 April 2013

Experience Giveaway By Miya & Syara




  • Mestilah ada blog 


  • Like Fanpage Syara dan Miya * ada di bahagian sponsor*

  • Tampal banner yang mintak kaki korang tu dan backlinkkan ke blog syara kalau daripada blog syara dan kalau daripada blog Miya backlink ke blog Miya dan tuliskan quotes untuk kawan korang. Nak cerita? pun boleh. Letak satu gambar kawan korang. Letak gambar yang sweet2 sikit.

  • Tag minimum 3 orang. Tag lagi ramai lagi bagus. Siapa tag paling banyak akan dapat hadiah daripada syara.

  • follow semua sponsor sebab akan dicheck

  • hantarkan link korang sama ada kepada syara atau Miya. Kalau jumpa entry ni dekat Miya backlinks kat Miya, Kalau jumpa daripada syara, backlinks kepada syara :D


TAG -yusza, aimi nadia, sakinah

FIRST GIVEAWAY BY ANIS



FIRST GIVEAWAY ini berlangsung selama sebulan dari 25.03.2013 hingga 24.04.2013 . 

Para sponsor :

Aimi Rahim | Eyna | Fifi | Syahira | Kak Ain | CikGadis | Izzati | Precious Cla | Aien | Ismah |  Anaziah Online Boutique Anaziah Baby & Kidswear  | BK


Hadiah :

Mousepad ( Design sendiri ) Mug ( Design sendiri ) | Jubin hiasan  ( Design sendiri ) | T-Shirt Running man Saiz L | Header | Bookmark + Topup RM5 | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM5 + Bloglist | Topup RM3 |    2 Felt Bookmark + 2 Vector | Topup Celcom/Maxis RM5 | Topup RM10 | Novel | Brooch Ribbon | 1 Pakaian wanita dari Anaziah Online Boutiqe | 1 Headband dari Anaziah Baby & Kidswear .


Apalagi , Jom memeriahkan lagi GIVEAWAY ni . Support Blogger :)

Segmen Santai bersama SwA



Syarat syaratnya:-


- Buat satu entry tajuk " Segmen Santai bersama SwA ".
- Copy and paste banner and backlink ke entry ini.
- Follow tuan tanah. [ wajib ]
- Like my page [ wajib ]  
- Klik sini ---> | 1 | 2 | 3 | 5 | [klik sampai habis loading yea ] *terima kasih.
- SIAP ! dan jangan lupa tinggalkan link entry kat comment